Termeni de utilizare

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

  • Pentru folosirea in buneconditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul www.thebagman.ro nu isi asumaresponsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina de web,sau pentru eventuale pagube produse prin folosirea nepotrivita a produselorcumparate prin intermediul nostru.

Site-ul www.thebagman.ro are dreptul de a facemodificari ale conditiilor fara o notificare prealabila. Fiind de acord cuaceste conditii, clientul se obliga se le respecte si sa isi asume intreagaraspundere si toate riscurile.

Intregul continut al Site-ului este proprietatea www.thebagman.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilorde autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul www.thebagman.ro a oricarorelemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare(administrativ, civil sau penal).

  • Sunt interzise in mod expres:

Accesarea site-ului www.thebagman.ro de catre dispozitive sau programe automate, de copiere acontinutului.

Folosirea continutuluifara acordul www.thebagman.ro. Toate marcile ce apar pe acest site sunt proprietate a companiilor respective si sunt interzise folosirea sau modificareafara acordul respectivelor companii.

Continutul site-ului a fost alcatuit pe baza datelor tehnice publicate de producatori sau reprezentantii marcilor care segasesc pe site. De aceea site-ul www.thebagman.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, intre produsele livrate si imaginile de pe site, pot interveni diferente datorita modificarii: caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor.

Site-ul www.thebagman.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti -persoane fizice sau juridice - nu vinde, nu ofera nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care aceeseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

  • Ne rezervam dreptul de a trimite oferte speciale clientilor nostri fideli.

Preturile afisate pe site-ul www.thebagman.ro includ TVA-ul (19%). Preturile in lei sunt valabile timp de 2 zile de la lansarea comenzii si primirea facturii proforme. Dupa expirarea acestui termen , ne rezervam dreptul de a nu mai pastra pretul in caz ca sunt variatii mari ale cursului valutar sau in caz ca pretul creste la furnizorul extern.

Va multumim!

The Bag Man

calator@thebagman.ro