SERVICIILE NOASTRE

  •  Impachetare

Cand doriti sa faceti un cadou persoanei dragi, probabil va ganditi si la un ambalaj corespunzator.Venim in sprijinul dumneavoastra cu ambalaje de foarte buna calitate in functie de eveniment. Atunci cand comanzi un rucsac trebuie doar sa alegi din meniul "Optiuni disponibile'' Impachetare speciala Ambalaj de cadou. Mergi in magazin.

·     Personalizare

Acum Logo-ul Firmei poate sa apara inscriptionat pe echipamentul achizitionat.Poti folosi acest sericiu pentru a oferi un cadou personalizat angajatilor sau partenerilor de afaceri.   * Garantia produselor personalizate este diferita fata de garantia oferita initial de catre producator.Numai anumite produse se pot personaliza.Intreaba inainte sa dai comanda daca produsul dorit se poate personaliza si care este solutia de personalizare.

 Mai jos propunerile noastre pentru personalizare.

Daca doresti sa personalizezi alta geanta din gama de produse The Bag Man mergi in magazin.

·     Voucherul cadou:

Voucherul TheBagMan este un cadou inspirat pentru orice ocazie fie ca este ziua de nastere a prietenului tau sau doresti sa oferi un cadou deosebit celor daragi cu ocazia sarbatorilor de Paste sau Craciun. Cumpără un voucher cadou.

Acest voucher cadou va fii trimis la destinatar prin e-mai după ce comanda a fost platită.

  •  Produse TESTATE

Ne dorim ca alegerea ta sa fie perfecta!

Selecteaza in meniul de cautare ''Produse TESTATE'' pentru a cumpara produse 100% recomandate.

·      Garantie LIFETIME

·      Calatoresti cu avionul?

Vezi dimensiunea pentru bagajul de mana.

www.thebagman.ro vă pune la dispoziție dimensiunile bagajelor de mână acceptate de câteva companii aeriene pentru a nu avea surprize neplăcute la îmbarcare.

Vă rugăm să selectați din lista de mai jos operatorul aerian.