De ce THE BAG MAN?

Avem cele mai buna selectie de echipamente outdoor din Romania!

Dotam PROFESIONISTI!

          

          The Bag Man începe, la fel ca toate brandurile autentice, cu o poveste. Am creat acest magazin, dupa 10 ani de experienta, pentru a va pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate pe care sa le purtati cu mandrie zi de zi. Recomandam cu responsabilitate produsele comercializate. Testate personal si cu o durata mare de viata, pot fi considerate o investitie pe termen lung, care se amortizeza imediat prin calitatea, confortul si placerea de a fi purtate zi de zi.

 Oferim:

  • Origine GARANTATA.

​​Toate produsele noastre au Origine Garantata.În sistemul  în care operăm, retailerul are contract direct cu producătorii. Astfel , toateprodusele noastre vin direct de la producători, fără alți intermediari, acest lucru le garantează autenticitatea.

  • Livrare GRATUITA.

Livrarea este gratuitapentru orice comanda, la orice destinatie din Romania, daca valoarea comenziidepaseste 349 Ron. Daca valoarea comenziieste mai mica de 349 Ron, valoarea taxei de transport este de 18.9 Ron.

  • Prețuri PERSONALIZATE.

In calitate departeneri ai nostri, va punem permanent la dispozitie avantajul de a beneficiade "Duty Free Prices". In plus produsele din magazinul nostru beneficiază de discounturisuplimentare, astfel încât avem (permanent) produse la prețuricu 10% mai mici decât în magazinele din centrele comerciale ale Bucurestiului.Produsele aflate la promotie nu mai beneficiaza de un alt discount supimentar.

  • Produse TESTATE.

Testam produsele pecare le comercializam. Selecteaza in meniul de cautare ''Produse testate''pentru a cumpara produse 100% recomandate.

  • Consultanta GRATUITA.

Colaborarea cu noi aduce partenerilor o serie de avantaje:
      1. Economie de timp si efort alocat prospectarii uneipiete in continua schimbare.
      2. Reducerea semnificativa a costurilor de achizitie.
      3. Colaborarea cu un consultant aflat in permanentala dispozitia dumneavoastra.

  • Garantie Lifetime*
    Vezi politica de Garantie.

Brand
Garantie
 
Crumpler
30
Ani
Eastpak
30
Ani
Booq
5
Ani
Mammut
2
Ani
Deuter
2
Ani
Thule
2
Ani


Verificam inainte de livrare fiecare produs.
Iti multumim pentru comanda.


The Bag Man

calator@thebagman.ro

 All other trademarks not owned by thebagman.ro or its subsidiaries that appear on this site are the property of their respective owners.