OUTDOOR BLOG

PREZENTARE : Suport biciclete Thule EasyFold XT 3 cu prindere pe carligul de remorcare- TA9341

  • In proiectarea celui mai nou suport de biciclete cu prindere pe carligul de remorcare, suedezii de la Thule au tintit atingerea a trei obiective de baza, si anume, crearea unui produs usor de montat, usor de manevrat si usor de depozitat pentru toate modelele de biciclete.
  • Thule Easy Fold detine o caracteristica unica, anume posibilitatea plierii in ambele planuri, longitudinal si transversal, devenind foarte compact. In acest fel va ocupa mult mai putin loc in portbagajul masinii, acasa sau in garaj.
  • Asemeni operatiunii de montare, demontare de pe carligul de remorcare, plierea suportului se face in interval de cateva secunde.
  • Acest suport poate transporta orice tip de biciclete, inclusiv robustele mountain bike si chiar cele electrice, a caror masa proprie nu depaseste 30 kg.
  • Lampile spate ce echipeaza Thule Easy Fold au un design avangardist si beneficiaza de tehnologia "light guide". La confectionarea suportului s-au folosit materiale plastice de ultima generatie si aliajul de aluminiu, pentru ca masa proprie a acestuia sa fie cat mai scazuta.
  • Mai jos gasiti un filmulet in care colaboratorul nostru, Daniel Osmanovici ne prezinta produsul Thule Easy Fold XT 3. Si, cum ingeniozitatea si experienta de 70 de ani in domeniu a echipei Thule nu se dezminte, rezultatul a fost realizarea unui suport cu un design de top, extrem de versatil si ergonomic.